Skip Navigation

Vi søker en erfaren fagperson til fiskehelseteamet

03. mai 2019

…hvis du er den rette for oss!

En erfaren fagperson til fiskehelseteamet har vi alltid plass til…hvis du er den rette for oss!

Fiskehelse er organisert i 4 områder: Vesterålen, Helgeland, Trøndelag og Møre og Romsdal. Vi er i godt driv, og trenger stadig nye medarbeidere.

 

I takt med stor vekst i næringa, i Åkerblå og i etterspørsel etter fiskehelsekompetanse har vi økende behov for personell med god kjennskap til ulike deler av næringa, og med ulik erfaring. Vi ønsker å komme i kontakt med dyktige personer som ønsker seg inn i fiskehelseteamet vårt, og som også gjerne arbeidet på tvers av ulike fagfelt.

ER DU RETTE PERSON FOR OSS FÅR DU STOR FRIHET TIL Å PÅVIRKE DINE EGNE ARBEIDSOPPGAVER

Arbeidsoppgaver og geografisk plassering avhenger i stor grad av hvem DU er: Våre aktiviteter er svært allsidige, og relevante oppgaver kan innebære alt fra besøk på lokalitetene til store nasjonale prosjekter relatert til fiskehelse, velferd, produksjonsstruktur og biosikkerhet. Vi er engasjert i å koordinere samarbeid på disse områdene i flere deler av landet, og det følger mange arbeidsoppgaver i slik sammenheng.

Vi trenger en person som kan ta selvstendig ansvar i store oppgaver og prosjekter, som har en viss evne til prosjektledelse og som har initiativ og driv! Liker du ledelse, er der muligheter for utvikling – er du en rendyrket fagperson så setter vi fag i fokus!

Kvalifikasjoner

  • Autorisasjon som fiskehelsebiolog eller veterinær er en fordel men ingen fast forutsetning.
  • Du må behersker muntlig og skriftlig norsk flytende – men gjerne også andre språk
  • Du må beherske, og helst trives med ulike dataverktøy
  • Bred erfaring fra næringa er en forutsetning

Vi kan tilbyr gode betingelser, fleksibel arbeidshverdag, svært god pensjons og forsikringsordning, samt muligheten til å være en aktiv lagspiller hos landets største fagmiljø innen feltet.

Ta kontakt med Lene-Catrin Ervik, tlf. 911 70477 hvis dette er noe du ønsker å høre mer om!

Søknad sendes: karriere@akerbla.no