Skip Navigation

Vellykket båtdåp for "Labridae"

04. oktober 2018

Åkerblås nyeste båt ble i går døpt ved Rabben Marina.

Torill Pettersen fra Frøya Næringsforum er gudmor. Foto: Trond Hammervik

I går var ansatte ved Åkerblås kontor på Frøya og andre inviterte samlet ved kaia på Rabben Marina for å overvære dåpen av båten Labridae. 

- Vi har lyst til å feire oss selv. Vi feirer at eiere og styre har bestemt seg for å ta en så stor investering, og gitt oss ett så flott arbeidsverktøy, sier Adm.dir Roger Sørensen i Åkerblå.


En båt bygd for fremtiden

Labridae er bygget av Skarsvaag Boats, og er den tredje båten som frøyabedriften har bygget for Åkerblå. Les mer om saken her.

Roger Sørensen, Vegard Kristiansen (Teknisk tegner) og Kai Egil Skarvåg (Gründer og Daglid Leder i Skarvaag Boats). Foto: Trond Hammervik

Skarsvaag Boats har levert en båt spesialdesignet for Åkerblås behov. Den er tilrettelagt for gode arbeidsforhold, og en trygg og god arbeidshverdag for våre ansatte.

Det er et fartøy som skal være bygd for fremtiden. Det skal utføre miljøoppdrag for oppdrettsnæringen på en effektiv måte med god kvalitet. Vi ønsker å være i front når det gjelder utvikling og kvalitet, og da er dette en viktig investering.

Les mer om dåpen her.

Frøya Skolekorps spilte under dåpen. Foto. Trond Hammervik
Labridae ble døpt på Rabben Marina. Foto: Trond Hammervik